Mexicaans FeestjeHet plannen van een feestje is nu net zo eenvoudig als tellen: "uno, dos, tres"! We weten immers dat wij bij “Alegria-promoties” een feestje kunnen organiseren, dus u kunt op ons rekenen om ervoor te zorgen dat uw Mexicaanse themafeest tot leven komt. En de beste plek om te beginnen is hier, waar u alles kunt bestellen: Mariachi muzikanten, Mexicaanse dansers, sombrero's, poncho's, maracas en zelfs cactussen! Feesten zijn ook niet alleen voor Cinco de Mayo; ons feestthema is een geweldige keuze, voor wanneer u maar wilt met uw beste amigo's. Margarita’s zijn optioneel! En wat is een Mexicaans feest zonder een piñata? We bieden zoveel piñatas als u maar wilt!

Wij verhuren ook maracas, Papel Picado, piñatas, Mexicaanse papieren bloemen, sombrero’s, Mexicaanse sarape’s en poncho’s, feestartikelen, decoraties, Mexicaanse feestkleding en zelfs servies, een traditioneel Mexicaans décor, tinnen ornamenten, Mexicaanse confetti, Mexicaanse snoep, “Cinco de Mayo”-feestartikelen, etc. Maar wij kunnen ook een compleet ingerichtMexicaans pleintje creëren, met een foodtruck (streetfood), Mariachi’s en kleurrijke danseressen!


Zoekt u een compleet themafeest met eten, drinken en entertainment? Of liever een losse act, zoals livemuziek solo, of een duo of trio Mariachi band, prijzen van onze artiesten, Mexicaanse dansers, een Mexicaanse parade-act (een loopgroep)of een mobiele act voor uw feest of festival, of een PinkMariachi © voor gay bruiloften, een kort optreden (serenade) of een avondvullend programma? Workshops en danslessen tijdens uw feest, Mexicaans eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck (met taco’s, fajita’s, tapas e.d.), een Mexicaans pleintje compleet met eten, muziek en gezelligheid, of Mexicaanse decoratie en piñatas voor uw feest? Margarita's, pina colada's, “Mojito on tour”–een cocktailbar voor de lekkerste cocktails, kostuumverhuur voor de mooiste Mexicaanse kleding, Mexicaanse dj Don Pedro, Mexicaanse muziekvideo’s, foto’s van vorige feesten, Azteka shows en ontvangst, zanger Carlos Rivas, zangeres Mariana Castellanos en nog veel meer!

Boek onze acts, samen met de Mexicaanse Plaza © (zie: mariachimuziek.be ) vol gezelligheid, Mariachi’s, dansen, lekker eten, kleurrijke cocktails en vers Mexicaansfruitijs (palletas), gedecoreerd met slingers, en veel leuke muziek!

Hoe het komt dat wij de beste prijzen met korting kunnen aanbieden? Wij hebben alles in eigen beheer en er is een grote kans dat u, als u via een andere partij boekt, toch weer bij ons uitkomt, maar dan bent u wel duurder uit vanwege de provisie. Direct bij ons boeken is het meest voordelig! Wij zijn beschikbaar voor boekingen in Nederland, België en Duitsland!

Des te meer acts u boekt, deste groter de korting! (Actie: bij het boeken van 5 acts is één act gratis!)


Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

slangen bezweerder
slangen bezweerder

Mexicaans Feestje Mariachi muziek Mexicaanse dans
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Mexicaans Feestje

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige mariachi live muziek met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is…altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de mariachis uit zonnige Mexico
Vanaf 1 muzikant in Mexicaanse traditionele pak tot een hele band met alles derop en deraan!
U kunt kiezen uit onze klassieke mariachi groep - Mariaci del Caribe en een groep mariachi vrouwen (mariachi mujer) - de Pink Mariachi © vergezeld al dan niet met danseressen.  Geschikt voorFakir show avondvullende optredens maar ook voor een mariachi serenade!
Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promoties!

Mexicaanse danseressen voor verschillende mexicaanse dansshows
Geniet van dansen van verschillende winstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco enz Allemaal met een andere levendige poort/kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van 1 tot 20 danseressen / danskoppels. Met mooie choreografien en kwaliteit, originele kostuums is onze dansgroep echt een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops voor feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!

Maya, inka en azteka dansers en muzikanten
Pre hispanische dansen en muziek in een unieke spektakel!  Ontvangst met Maya konings en krijgers, muzikanten. Leuke maya vuurdansshows, inca danseressen en een mysterieuze spektakel met mooiste kostuums. Een waare Zuid -Amerikaanse indiannen feest! Ook voor meet en greet met slangen en indiannen! Optredens en fotos met bijzondere rimboe slangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink mariachis © voor bruiloften
Prink mariachis is een mariachi duo bestaande uit Mariana Castellanos en Laura Rivas
Pink Mariachi spelt 1 x 30 min muziek akostisch of verterkt en dans 2 x 10 min mexicaanse dansen (Jalisco en Veracruz, of andere dansen op verzoek) Deze veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings/ felicitatiedienst en alle andere thema's met een "roze" tintje zoals een "pink party"

Mexicaanse eten en drinken
Onze Mexicaanse catering service is heel flexible en bijna aan elk budget aan te passen. Van simple koude of warme hapjes tot uitgebreid dinee staan wij tot uw beschikking met onze leuke en originele foodtruck. Originele mexicaanse catering vind u bij ons! Van nachos met guacamole en taco's en fajita's ( de nederlandse favorieten) tot tamales en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van foodtruck tot Mexicaanse pleintje gedecoreerd met slingers en gezellige muziek, kunt u op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Zoekt u naar leuke en autentieke decoratie, kledingverhuur, pinata's (op bestelling alle soorten en maten mogelijk) poncho's sarape's en Calaveras? 
Vraag een offerte bij ons, want vanaf 5 acts hebt de decoratie zelf gratis erbij!
Ga naar onze "prijzen pagina" voor meer informatie over prijzen en samen te stellen pakketen
<a href=" <a href="http://www.thema-feest-mexicaans.nl">thema-feest-mexicaans.nl</a><br>
Ga naar onze "vorige feesten fotos en referenties pagina" om fotos van vorige feesten te zien
<a href="http://www.themafeest-mexico.nl">themafeest-mexico.nl</a><br>
Bewonder onze videos op onze videos pagina
<a href="http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html">http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html</a><br>
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina (Alle mexicaanse acts op rij
<a href="http://www.mariachiband.nl">mariachiband.nl</a><br>


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

<a href="http://www.thema-feest-mexicaans.nl">Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie</a><br> <br>

Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 
0320 769037
Mobile: 
0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.comBETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50 % vooraf en 50 % op de dag van de feest, in aanvang, bij aakomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie? 

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Mexicaans Feestje Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Mexicaans Feestje

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Mexicaans Feestje
Mexicaans Feestje

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Doodstil Doorn Doornenburg Doornhoek (Veghel) Doornhoek (Sint Michielsgestel) Doornspijk Doorwerth Dordrecht Dorkwerd Dorregeest Dorst Dortherhoek Douvergenhout Draaibrug Drachten Drachtstercompagnie Dreischor Drempt Dreumel Drie Driebergen Rijsenburg Drieborg Driebruggen Driehuis (Uden) Driehuis (Velsen) Driehuizen (Baarle-Nassau) Driehuizen (Eersel) Driehuizen (Hilvarenbeek) Driehuizen (Schermer) Driehuizen (Texel) Driehuizen (Veghel) Driel Driemond Driesum Driewegen Drijber Drimmelen Drogeham Drogteropslagen Drongelen Dronrijp Dronten Drouwen Drouwenermond Drouwenerveen Drumpt Drunen Druten Dubbeldam Duistervoorde Duiven Duivendrecht Duizel Dulder Durgerdam Dwarsgracht (Giethoorn) Dwingeloo Echt Echteld Echten (Drenthe) Echten (Friesland) Echtenerbrug Echterbosch Eck en Wiel Eckelrade Edam Ede Edens Ederveen Ee (Dongeradeel) Ee (Littenseradeel) Eede Eefde Eelde Eelderwolde Eembrugge Eemdijk Eemnes Eemshaven Eemster Een Eenigenburg Eenrum Eenum Een West Eerbeek Eerde (Noord-Brabant) Eerde (Overijssel) Eernewoude Eersel Eerste Exloërmond Ees Eese Eesergroen Eeserveen Eesterga Eestrum Eesveen Eethen Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.